#blikvooruit SILMO Paris

Van 20 tot 23 september opent SILMO Paris haar deuren voor professionals uit de optische industrie. Met meer dan 900 exposanten en 1.500 merken op 75.000 m² in Hallen 6 en 7 van het beurscentrum Paris-Nord Villepinte, belooft het evenement een inspirerende ervaring te worden met volop ruimte voor ideeënuitwisseling, het ontdekken van nieuwe trends, prognoses, trainingen en informatie. Team Eyeline is aanwezig en zal een after-SILMO verslag publiceren. Volg ons platform voor de laatste updates.

 

Wat kunt u verwachten tijdens SILMO?

  • De Silmo d’Or Award: een van de meest prestigieuze prijzen in de optische industrie, erkent uitmuntendheid in innovatie, ontwerp en creativiteit in diverse categorieën. De 2024-editie markeert de 30e verjaardag van dit evenement en eert de vooruitgang van de afgelopen jaren. Genomineerden zijn onder anderen Rolf Eyewear met het model HARE uit de Rolf Wire Kids Collection en CENSUR van ProDesign. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het SILMO d’Or Gala op 21 september.
  • Responsible Company Prize 2024: georganiseerd door SILMO en het HYSSOP-agentschap, erkent deze prijs bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen omarmen. Finalisten zijn Andy Wolf, Friendly Frenchy, Opal Demetz, Skans en Vanni. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het SILMO d’Or Gala.
  • SILMO Next Area: verken de toekomst van optiek in de SILMO NEXT AREA, waar technologische innovaties, gepersonaliseerde oplossingen en interactieve ervaringen, waaronder augmented en virtual reality, samenkomen.
  • Trends forum: bezoekers krijgen een overzicht van de nieuwste brillentrends, waaronder vormen, kleuren en materialen. Het tijdschrift Trends by SILMO biedt extra inzichten.
  • Podcast: Right Optics by SILMO gepresenteerd door Nick Coffer: biedt het hele jaar door boeiende gesprekken met experts en speciale gasten over monturen.
  • SILMO tv en nieuws: SILMO TV-journalisten zullen live verslag doen van het evenement. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg SILMO Nieuws voor het laatste nieuws en trends in optiek.
  • Design Challenge: een teamcompetitie tussen designstudenten en stagiaires van de École de Lunetterie de Morez, resulteert in diverse monturen met een focus op plantaardige materialen.
  • Oyonnax-Morez Museum: Ontdek in dit museum de rijke geschiedenis van het Franse brillenerfgoed en de evolutie van montuurtechnieken en ontwerpen.
  • Optical Design Contest: ondersteunt toekomstig talent door brillenaccessoires te verkennen die verder gaan dan zichtcorrectie en bescherming.
  • Internationale opticien van het jaar prijs: erkent een opticien voor hun visie en toewijding aan het promoten van de waarden van hun beroep. Ontdek de genomineerden van 2024.

 

VOOR MEER INFO (en tickets): www.silmoparis.com

 

Team Eyeline kijkt ernaar uit u te zien tijdens SILMO Paris van 20 tot 23 september. Tot dan!

 

BEELD CREDITS: SILMO  All rights reserved 

Tags: