Nieuwe herfstcollectie van Götti

De nieuwe herfstcollectie van Götti Zwitserland bestaat uit esthetische verfijning en diversiteit. Een nieuwe collectie voor kinderen en tieners wordt als bijzonder hoogtepunt gepresenteerd. Götti Zwitserland brengt daarnaast de jaren 80 terug met verfijnde ombré-kleurnuances, dunne monturen met filigrane details en klassiekers die niet mogen ontbreken in elke selectie.

 

De trend voor randloze brillen gaat een stap verder. Met de 3D-geprinte brillen van Götti Dimension is de boodschap: ‘Bold’ is in de mode! Gedurfde monturen worden gecombineerd met trendy getinte glazen. Tegelijkertijd vallen nieuwe oversized combinaties op binnen de collectie, die indruk maken met de fijnste randen en sierlijke roestvrijstalen veren.

 

 

De succesvolle Dimension Next-collectie voor kinderen en tieners wordt aangevuld met een nieuwe serie. Brillen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jongeren. Variabel in maat, veel kleurcombinaties, een perfecte pasvorm en aanpasbaarheid dankzij een nieuw 3D-geprint veermechanisme. Kleurrijk, brutaal en vol plezier.

 

 

Götti Perspective verrast met een nieuwe lifestyle, modebewuste accenten worden gezet met getinte glazen. Discrete brillen met een opvallend uiterlijk. Cool, licht en verfrissend.

 

Ontdek de nieuwe collectie van Götti Zwitserland tijdens SILMO in Parijs, hal 7, stand F045.

 

 

VOOR MEER INFO: www.gotti.ch

Tags: