Marcolin en Abercrombie & Fitch Co. bundelen krachten

Marcolin heeft een exclusieve licentieovereenkomst gesloten met Abercrombie & Fitch Co. Deze samenwerking richt zich op het ontwikkelen, produceren en distribueren van brillen voor de merken Abercrombie, Abercrombie Kids en Hollister. De collectie omvat zowel zonnebrillen als optische monturen. Door Marcolins vakmanschap in het ontwerpen van lifestyle-brillen te combineren met de kenmerkende stijl van Abercrombie & Fitch Co., ontstaat er een unieke samenwerking die beide merken versterkt.

 

“Met de kracht van onze merken zijn we enthousiast over de uitbreiding van onze categorie en we zijn erg blij met onze samenwerking met Marcolin. Als marktleider op het gebied van brillen zal Marcolin hoogwaardige producten bieden aan nieuwe en bestaande klanten, ter ondersteuning van onze groeidoelstellingen op de lange termijn”. – Fran Horowitz, Chief Executive Officer van Abercrombie & Fitch Co.

 

“We zijn erg blij Abercrombie & Fitch Co. in ons portfolio te verwelkomen. Dit nieuwe partnerschap zal onze groei ondersteunen en onze aanwezigheid in het lifestyle-segment voor jongere klanten versterken, in lijn met onze langetermijnstrategie”. – Fabrizio Curci, CEO & General Manager van de Marcolin Groep.

 

De A&F Co. SS25 brillencollecties, de eerste die door Marcolin worden geproduceerd, zullen begin 2025 worden gepresenteerd en vervolgens wereldwijd verkrijgbaar zijn bij geselecteerde winkels.

 

VOOR MEER INFO: www.marcolin.com